Фото без опису

 26 березня 2021 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Мангушської селищної ради під головуванням селищного голови Володимира КАРАБЕРОВА.

        На порядку денного було розглянуто питання щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та про стан захворюваності грипом та  ГРВІ на території Мангушської селищної ради.

       За останній тиждень в громаді зареєстровано 37 випадків  захворюваності  на    COVID-19, у т.ч. 3 медичних працівників, 5 дітей,  госпіталізовано 7 хворих, померлих -1 особа. У лютому за відповідній тиждень було зареєстровано 7 випадків.

        За передостанній тиждень - 23 випадки. Відібрано, направлено на дослідження в Маріупольську міжрайонну філію ДУ "ДОЛЦ МОЗ України" за тиждень  114 зразків, досліджено 97, з них позитивних 37 - 38%. За добу у громаді  12  випадків

         Під  медико-санітарним наглядом  на самоізоляції  вдома  знаходиться 147 осіб, в т.ч. 88 активних хворих.

        Голова комісії приділив велику увагу на проведення інформаційної роботи серед населення громади, суб'єктів господарювання та установ селищної ради щодо дотримання встановлених санітарно-епідемічних вимог в умовах карантину, зокрема дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в місцях скупчення людей, закладах громадського харчування, на об'єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, у громадському транспорті тощо.

       За результатами обговорення були надані відповідні протокольні рішення з стислими термінами виконання.

Фото без опису