Фото без опису 

26 березня в Мангушському районному центрі зайнятості, в рамках виконання спільної угоди про співпрацю між  районним центром зайнятості та Мангушським районним сектором з питань пробації,  був проведений   семінар  із загальних питань зайнятості для осіб,  яких звільнено від відбуття покарання. В цей день учасниками заходу стали  2  чоловіки різної вікової категорії. В  роботі семінару взяв участь  фахівець Мангушського районного сектору з питань пробації Денис Головатий.

Присутніх ознайомили з інформацією про  соціальні послуги, які надає служба зайнятості зазначеній категорії громадян, наявністю вільних робочих місць на ринку праці району та України в цілому, можливістю участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, отримання професії, перевагах легального працевлаштування.

Профконсультантка Ірина Соловйова провела тренінг «Психологічні аспекти пошуку роботи».

«Безумовно,  послуги  служби зайнятості надають можливість  отримати підтримку на шляху до змін, дозволяють зберегти сімейні стосунки та зв’язки у громаді»,- підкреслила директорка Надія Тєрьошкіна під час особистої зустрічі.