19 березня рекрутери Мангушського районного центру зайнятості провели виїзний превентивний захід для осіб, які підлягають вивільненню у зв’язку з реорганізацією Бердянської сільської ради .

Директорка центру зайнятості Надія Тєрьошкіна зазначила: «Вивільнення – не трагедія, а початок нового етапу життя, який відкриє перед вами безліч можливостей самореалізації. Ваше відношення та готовність до змін – це головне, а служба зайнятості вам у цьому допоможе».

Рекрутери  центру зайнятості надали вивільнюваним працівникам інформацію щодо порядку реєстрації в центрі зайнятості, умов призначення матеріального забезпечення, соціальних послуг. Серед яких: участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, професійне навчання, перепідготовка чи підвищення кваліфікації, отримання одноразової виплати для організації власної справи. Проінформували про наявні вакансії на ринку праці нашого району.

Додатково учасників заходу було поінформовано про сучасні сервіси та додатки служби зайнятості, де в зручний час можна детально дізнатись та отримати послуги онлайн.