У 2021 році Програма розвитку ООН із відновлення та розбудови миру також планує підтримку реалізації міні ініціатив на Робочих групах з громадської безпеки.
На засіданні Робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості Мангушської селищної ради, проведення якого планується  на 25 березня 2021 року, згідно порядку денному буде розглянуто питання «Про розгляд та затвердження міні-ініціатив у 2021 році»,  де автори ідей будуть презентувати свої міні-ініціативи  по напрямках громадська безпека та соціальна згуртованість.
Міні-ініціативи на конкурс в термін до 22 березня 2021 року можуть подаватися громадськими та благодійними організаціями та ініціативними групами на суму до 3 тис.доларів.
Заповнену форму Заявки учасника конкурсу міні-ініціатив /міні-проектів (разом з формою бюджету) просимо заздалегідь направити на електронну адресу 
ekonomikamangushrda@ukr.net.
Онлайн-заявку на отримання грантового фінансування проектів, спрямованих на зміцнення громадської безпеки та соціальної згуртованості (у тому числі і форму бюджету) необхідно подати за посиланням - https://forms.gle/2ST8XhBZ7xtY6QvE8.
Оцінювати і голосувати за міні-ініціативи будуть члени Робочої групи в онлайн-формах, як і минулого року. Проєкт, який набере найбільшу кількість голосів за результатами голосування, буде підтриманий Програмою ООН.
Запрошуємо громадські, благодійні організації та ініціативні  групи взяти участь у конкурсі міні-ініціатив!