Фото без опису

11 березня у Мангушському районному центрі зайнятості пройшов онлайн майстер-клас на тему «Сучасні джерела пошуку роботи».

«Планування - це економія ресурсів і ключ до успіху. Важливою є самодисципліна, активність, послідовність та вміння ефективно використати всі можливості в пошуках праці!» - зазначила фахівчиня районного центру зайнятості Олена Брага.

Безробітні дізналися про сучасні технології пошуку роботи та джерела інформації про вакансії. Під час заходу пошукачів роботи було ознайомлено з їх перевагами та недоліками.

Учасникам вебінару було надано інформацію про сучасні сервіси та додатки служби зайнятості. Фахівчиня центру зайнятості надала пошукачам роз’яснення з їх користування та проінформувала про наявні інформаційні листівки у приміщенні центру зайнятості.

Наприкінці онлайн-зустрічі було розібрано питання шахрайства при працевлаштуванні та обговорено правила здорового глузду. Фахівчиня додала, що працюючи в нелегальних умовах, робітники позбавлені правового захисту, можуть стати жертвами насильства, бути втягненими до протиправних дій.