Фото без опису

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.

 Живуть на світі дві жінки, котрі не знають одна одну. Одну з них малюк не пам’ятає, іншу він називає мамою. Дві зовсім різні людини… Одна з них була для маляти дороговказною зіркою, інша стала його сонцем. Одна подарувала життя, а друга навчила, як його прожити. Перша жінка дала дитині бажання бути коханим, друга огорнула своєю любов’ю. Одна дала національність, друга подарувала ім’я. Від першої талант отримала дитина, а ціль дала вже друга жінка. Одна подарувала малюку почуття, інша умиротворила його страхи. Перша бачила дитину при народженні, друга навчила сміятися і говорити. Та, що народила, не змогла дати малюку дім, а інша молилась про дитину. І Бог її почув…

 На жаль, у наш час не кожне подружжя може мати дитину, через що родина не може бути повноцінно щасливою. Адже діти приносять своїм батькам не лише турботи, а й велику радість. Однак для сім’ї, яка хоче, але не може мати дитину, все ж таки є вихід – усиновлення.

  Так, 10  вересня, з метою здійснення нагляду за умовами проживання, виховання усиновлених дітей, дотриманням її прав та інтересів спеціалістом служби у справах дітей Мангушської селищної ради було проведення відвідування дитини за місцем її проживання.