03 березня Мангушським районним центром зайнятості проведено виїзний захід «Військова служба за контрактом - впевнене майбутнє».

У семінарі взяли участь представники відділення рекрутингу та комплектування Мангушського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Мангушського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Донецької області,  Благодійної організації «Парафіяльний благодійний фонд «Карітас Маріуполь».

Директорка районного центру зайнятості Надія Тєрьошкіна розповіла безробітним про стан ринку праці району та актуальні вакансії. Вона зазначила: «Головна мета служби зайнятості – щоб кожен українець мав достойну роботу із гідною заробітною платою, а кожен роботодавець був забезпечений кваліфікованими кадрами, які працюють на розвиток країни. Військова служба у лавах Збройних Сил України – гідний вибір та перспективи кар’єрного зросту».

Представники районного центру комплектування та соціальної підтримки надали інформацію про умови прийняття на військову службу за контрактом у Збройні Сили України. Вони проінформували про оплату праці, додаткові грошові виплати і винагороди, щорічні і додаткові відпустки, соціальні гарантії та визначені чинним законодавством пільги та компенсації.

Присутні задавали питання представникам запрошених структур та отримали компетентні відповіді.

Захід був спрямований на підбір кандидатів серед незайнятого населення для проходження військової служби за контрактом.