Фото без опису

Світлана Михальова підлягала вивільненню у зв’язку зі скороченням чисельності працівників в Мангушській РДА.  Втративши роботу, жінка звернулась до Мангушського районного центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні.

Світлана має вищу економічну освіту і п’ять років трудового стажу. Вона є внутрішньо переміщеною особою та виховує трьох дітей. Жінка була впевнена, що на місцевому ринку праці знайдеться майбутній роботодавець, який дасть їй можливості реалізуватись.

Під час анкетування пані Світлана вказала, що для неї підходящою може стати робота економіста, оскільки вона має відповідний досвід та вміння. В результаті наполегливості роботи рекрутерів районного центру зайнятості та бажання працювати Світлани, їй було запропоновано посаду начальника економічного відділу  Мангушської селищної ради.

Тож, ретельно вивчивши потреби шукача роботи та шляхом вдалого спілкування фахівців Мангушського центру зайнятості з роботодавцем, жінка в досить короткий термін отримала бажану роботу та впевненість у прийдешньому дні.