Фото без опису

22 лютого у Мангушському районному центрі зайнятості відбувся брифінг на тему «Підсумки роботи Мангушського центру зайнятості за 2020 рік та перспективи розвитку на 2021 рік».

Директорка центру зайнятості Надія Тєрьошкіна освітлила основні показники роботи центру зайнятості за 2020 рік. Вона зазначила: «Служба зайнятості постійно розширює спектр послуг та сучасних сервісів, як для роботодавців так і для населення. Ми вже бачимо гарні результати  впровадження  клієнт орієнтовного підходу -  інституту кар’єрних радників, які здійснюють індивідуальний супровід безробітного. Інститут консультанта роботодавця є другим етапом  розвитку сервісів державної служби зайнятості».

Після підбиття підсумків 2020 року, директорка окреслила нові пріоритетні напрямки роботи на 2021 рік. Серед яких головним є творення сприятливих умов для реалізації права громадян на гідну працю та забезпечення роботодавців кваліфікованими кадрами.

Під час проведення  брифінгу висвітлювались також питання використання сучасних інтерактивних форм роботи, які стали невід’ємною складовою під час карантинних обмежень.  Дистанційне надання послуг служби зайнятості клієнтам та партнерам дозволило мінімізувати негативний вплив на стан ринку праці.Фото без опису