Зростання благополуччя жителів кожного населеного пункту та держави в цілому залежить від рівня наповнення як місцевих бюджетів, так і державного.  Щоб зробити Україну кращою,  необхідно працювати і сплачувати податки. Щоб будувати якісні дороги, розвивати сучасну інфраструктуру,   необхідні кошти,  які  отримуються  саме від платників податків.  Всі,   хто працює та отримують доходи, повинні виконати свій обов'язок та сплатити податки, що визначені чинним законодавством це -  конституційний обов’язок кожного громадянина. Під таким меседжем пройшла зустріч податківців з громадянами смт Мангуш.

       12 лютого 2021 року працівники Мангушської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Донецькій зустрілись з громадянами

смт Мангуш. Зустріч пройшла у торговому дворі ТЦ «Універмаг Мангуш».

       Податківці розповіли про розпочату з 01.01.2021 щорічну кампанію декларування доходів громадян. Проінформували про строки надання декларацій та сплати задекларованих податкових зобов’язань, способи надання декларацій. Зупинились на випадках, коли виникає обов’язок у наданні декларацій та коли декларація не подається, на витратах, за якими фізична особа має право на отримання податкової знижки за 2020 рік. Податківці відповили на запитання, розповіли про переваги електронних сервісів Державної податкової служби «Електронний кабінет»», який надає багато можливостей, зокрема подання Декларації про майновий стан і доходи та чат-бот «InfoTAX», який дозволяє спілкуватися дистанційно з податковою. Надали практичну допомогу по встановленню та користуванню електронними сервісами та підписанню на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram-канал, Facebbook, You Tube.

         Наприкінці зустрічі громадянам були вручені листівки, тбуклети з корисною інформацією.