Фото без опису

 З 25 по 29 січня фахівці Мангушського  районного центру зайнятості провели низку виїзних превентивних заходів із працівниками установ району, в яких планується вивільнення. Серед яких: Стародубівська сільська рада, Ялтинська селищна рада, Мелекінська сільська рада, Мангушська селищна рада, Бердянська сільська рада. Бердянська ЗОШ, Мангушська РДА та інші. Загалом заходи охопили понад 150 осіб.

         Учасники семінарів дізналися, якими є запити роботодавців, які методи пошуку роботи найбільш дієві. Начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Мангушського РЦЗ Ольга Застєнкіна проінформувала слухачів про можливості підбору персоналу із застосуванням методу прямого пошуку: розміщення інформації щодо актуальних вакансій роботодавців із використанням сервісу Google Maps та шляхом поширення відео презентаційних матеріалів на каналі відеохостінгу YouTybe. Заступниця директорки - начальниця відділу надання соціальних послуг Ольга Джеломанова детально розповіла про умови та порядок реєстрації у центрі зайнятості та перелік послуг, які надає служба зайнятості. Також вона проінформувала про можливості професійного навчання. Серед яких: підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян шляхом видачі ваучерів для перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями у пріоритетних видах економічної діяльності району. Провідна юрисконсультка центру зайнятості Людмила Вебер надала інформацію про права та обовязки зареєстрованих безробітних, види матеріального забезпечення та умови їх отримання.

       Присутні були ознайомленні з сервісами та додатками служби зайнятості та перевагами їх користування.

       Як зазначила директорка Мангушського РЦЗ Надія Тєрьошкіна: «Служба зайнятості завжди готова надати всебічну підтримку на шляху до працевлаштування кожному з урахуванням індивідуальних потреб та прагнень».

Фото без описуФото без опису